Buğday Silo Kapasitesi
Ülkeye İhracat Gücü
Günlük Buğday Kırma Kapasitesi
Günlük 360 ton işleme kapasitesine sahip tesislerimizde, sektörde kalite ve yüksek kapasiteyle tanınan ÖZTÜRKLER UN ve TUNABEYİ markaları altında simitlik, baklavalık, böreklik ve ekmeklik un üretimi yapmaktayız.
Edirne’nin Havsa ilçesinde yurtiçi hububat ticareti ve uluslararası ithalat-ihracat amacıyla kurulan firmamız, 1996 yılında İlhan Öztürk’ün girişimiyle Öztürkler Un Fabrikasını bünyesine katmıştır. O tarihten itibaren ana faaliyet alanımız un üretimi olmuştur.
Fabrikamız, kurulduğu günden bu yana teknolojik yenilikleri yakından takip ederek en iyi kaliteyi sunmayı ilke edinmiştir. Her adımda müşteri memnuniyetini ön planda tutarak güvenilir ve üstün kaliteli üretim anlayışımızı sürdürmekteyiz. Kaliteyi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!
Fabrikamız, yöneticiler ve çalışanlarımız ile kalite ve güven çerçevesinde, kalite, lezzet, memnuniyet çıtasını yükseltmek ve en iyi hale getirmektir. Bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesine büyük önem verilmektedir. Sürekli olarak teknoloji takibatı, araştırma ve personel eğitimi ile verimlilik ve kaliteyi artırmak için emek harcanmaktadır. Öztürkler Un, girişimci, müşteri odaklı yaklaşımıyla gıda sektöründe büyük bir öncü olmayı hedeflemektedir.
Fabrikamız, yöneticiler ve çalışanlarımız ile kalite ve güven çerçevesinde, kalite, lezzet, memnuniyet çıtasını yükseltmek ve en iyi hale getirmektir. Bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesine büyük önem verilmektedir. Sürekli olarak teknoloji takibatı, araştırma ve personel eğitimi ile verimlilik ve kaliteyi artırmak için emek harcanmaktadır. Öztürkler Un, girişimci, müşteri odaklı yaklaşımıyla gıda sektöründe büyük bir öncü olmayı hedeflemektedir.
Zamanında teslimat ve sürdürülebilir tedarik anlayışımızla sektörün güvenilir iş ortağıyız.